Технології і засоби візуалізації вимірювальної інформації - Сіренко, Микола Миколайович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
В навчальному посібнику приведена класифікація засобів відображення інформації у вимірювальній техніці за їх експлуатаційними ознаками. Розглядається різноманіття сучасних технологій візуалізації з прикладами їх реалізації в модульній продукції індикаторів, дисплеїв і екранів провідних виробників для засобів вимірювань як в автономному режимі їх роботи, так і для інтерактивних застосувань. Проаналізовані шляхи інтеграції засобів візуалізації у вимірювальну техніку. Навчальний посібник розроблений відповідно до робочої програми дисципліни «Реєстрація та відображення інформації» для студентів магістратури за спеціальністю 175 - Інформаційно-вимірювальні технології.
Keywords: навчальний посібник; вимірювальна інформація; візуалізація вимірювальної інформації; засоби відображення інформації; вимірювальна техніка; засоби вимірювань