Система експрес діагностування працездатності елементів головної передачі автомобіля - Калінін, Павло Миколайович; Курмаз, Леонід Володимирович; Жережон-Зайченко, Юрій Вікторовіч (НТУ "ХПІ", 2008)
У статті представлена методологія розробки системи чисельного експрес-діагностування (СЕД) працездатності елементів, що входять до складу головної передачі автомобіля: зубчастих передач, валів, підшипників. Задача діагностування працездатності елементів головної передачі проводиться за аналізом рівня їх завантаженості. Наведено приклад застосування розробленої системи діагностування.
Keywords: чисельнє експрес-діагностування; СЕД; технічний об’єкт; ТО; працездатність