Дослідження міцності несучих конструкцій контейнерів у складі комбінованих поїздів при перевезенні залізничним поромом - Ловська, Альона Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2018)
В статті проводиться дослідження міцності несучої конструкції контейнера типорозміру 1СС у складі комбінованого поїзду при перевезенні залізничним поромом. Отримано уточнені значення прискорень, які діють на несучу конструкцію контейнера, розміщеного на вагоні-платформі при перевезенні залізничним поромом. Результати проведених досліджень можуть використовуватися при проектуванні несучих конструкцій контейнерів нового покоління, а також сприятимуть підвищенню ефективності комбінованих перевезень в напрямку міжнародних транспортних коридорів.

The study is aimed at determination of strength of support structures of containers in mixed trains when transporting by train ferry. Thus, the refined values of accelerations influencing the support structure of containers located on the flat wagon while transporting by train ferry were obtained. The results of the investigation can be applied for designing support structures of new generation containers, besides they may improve the efficiency of mixed transportation along international transport corridors.
Determination of strength of support structures of containers in mixed trains when transporting by train ferry
Keywords: динаміка; моделювання; залізнично-поромні перевезення; несуча конструкція контейнера; dynamics; modeling; railway ferry transportations