Posokhov, Ye. O.Onishchenko, A.Chumachenko, T.Makieieva, N.Kalashnyk-Vakulenko, Y.Polikarpova, H.Novikova, V.Prokopyuk, V.Nakonechna, O.Chumachenko, D.Tkachenko, V.Meniailov, I.Tkachenko, M.Tkachenko, A. S.2023-01-132023-01-132022The study of the semi-refined carrageenan (E407a) influence on reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and on leukocyte cell membrane / Y. O. Posokhov [et al.] // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості [Електронний ресурс] : зб. матеріалів 10-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2022 р. / ред. кол.: T. Mdzinarashvili [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – С. 120-124. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61204.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61204enBacterial lipopolysaccharidessemi-refined carrageenanleukocytesthe physic-chemical propertiesThe study of the semi-refined carrageenan (E407a) influence on reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and on leukocyte cell membraneArticle