Теорія інформації та кодування - Фетюхіна, Людмила Вікторівна; Бутова, Ольга Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2012)
У посібнику наведено відомості про основні поняття теорії інформації, прин-ципи формування ефективних і перешкодостійких кодів. Надані методичні рекомен-дації для виконання п’ятьох лабораторних робіт на персональному комп’ютері та розрахункової роботи. Призначено для студентів, що вивчають електроніку та інформаційні системи.
Keywords: перетворення інформації; перетворення аналого-цифрове; кодування перешкодостійке; коди циклічні; коди лінійні; шифрування інформації