Напрямки вдосконалення діяльності підприємств туристичної галузі за рахунок впровадження інформаційних технологій - Івлєва, М. В.; Стригуль, Лариса Станіславівна (НТУ "ХПІ", 2011)
Використання комп’ютерних мереж, Інтернет-технологій в автоматизації бізнес-процесів туристичного бізнесу підвищують ефективність комерційної діяльності туристичних фірм.

Use of computer networks, Internet technologies in automation of business processes of tourist business raise efficiency of commercial activity of travel companies.
Keywords: економіка; туристичний бізнес; автоматизація; інформаційні технології; рекламні можливості; мережа Інтернет; маркетинг; конкурентоспроможність