Вивчення стилів управління на підприємстві - Лебедєв, А. В.; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
В останній час все гостріше загострюються питання функціонування менеджера з підлеглими, адже саме від них залежить, чи буде досягнута головна мета підприємства. Успіх і розвиток організації залежить від стилю управління керівника з його підлеглими. Саме від стилю управління залежить ставлення співробітників до своїх функціональних обов'язків, мотивація співробітників, відносини в колективі і таке ін.
Keywords: менеджмент; стилі управління; структура підприємства; ефективність виробництва