Ієрархічна модель інформаційних та управляючих потоків в умовах технологічної лінії магнітозбагачувальної фабрики ГЗК - Купін, А. І. (НТУ "ХПІ", 2009)
Зроблено системний аналіз інформаційних і керуючих потоків в умовах залізорудного комбінату. Отримано модель рівнів ієрархії інтелектуальної системи керування ТП.

The system analysis information and control flows are made in condition iron-ore complex. There are received models of levels of hierarchy of intellectual system control of TP.
Keywords: технологічний процес; рудозбагачувальна фабрика; гірничо-збагачувальний комбінат; інтелектуальна система управління; промислові виробництва