Визначення складових теплового балансу металургійного обладнання - Куріс, Ю. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2011)
У статті описано модуль, який дозволив підвищити точність визначення складових теплового балансу теплогенеруючих установок металургійних підприємств, що працюють як на одному виді палива, так і на їх суміші, а також забезпечив розрахунок теплообміну і горіння, аналіз роботи газових і повітряних трактів обладнання.

The module, which allowed to promote exactness of determination of constituents of thermal balance of the teplogeneruyuchikh settings of metallurgical enterprises, which work both on one type of fuel and on their mixture, is described in the article, and also provided the calculation of heat exchange and burning, analysis of work of gas and air highways of equipment.
Determination of constituents of thermal balance of metallurgical equipment
Keywords: металургійна промисловість; ринок металів; іноземні виробники; визначення ККД