Процедура и результаты международных сличений эталона РЭМП и государственного эталона РФ - Кравченко, Владимир Иванович; Немченко, Юрий Семенович; Гирка, Юлия Николаевна (НТУ "ХПИ", 2008)
Описана методика процедури та висновки міжнародних двосторонніх звірень еталонів імпульсних електричних та магнітних полів України та Російської Федерації.

The method of procedure and conclusions of international two-sided comparisons of standards the pulsed electrical and magnetic fields of Ukraine and Russian Federation is described.
Keywords: вольт; ампер; Технический протокол; электронный осциллограф; импульсное электрическое поле; магнитное поле; ТП