Заняття танцями у фізичному вихованні дітей дошкільного віку - Чумак, А. О.; Долженко, Л. П.; Кузнецова, Л. І. (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
Дослідження спрямовано на визначення особливостей проведення занять танцями дітей дошкільного віку в процесі фізичного виховання. Зважаючи на відносну доступність занять танцями та їх позитивний вплив на процеси оптимізації фізичного розвитку дітей дошкільного віку, було розроблено програму хореографічного гуртка «Веселі ритми» для дітей дошкільного віку, метою якої є розвиток фізичних якостей та художньо-творчих здібностей особистості дитини під час музично-хореографічної діяльності.
Keywords: дошкільна освіта; танці; хореографія; preschool education; dancing; choreography