Сутність поняття "капітал" - Педан, Андрій Володимирович (НТУ "ХПІ", 2016)
У статті проаналізовані різноманітні точки зору поняття "капітал". Згруповано та систематизовано в однорідні групи теоретичні напрямки стосовно змістовного наповнення терміну.

The article analyzes the various terms of the concept of "capital". Grouped and systematised in homogeneous groups theoretical directions regarding the content of the term.
Keywords: кошти; оборотні кошти; підприємство; фінанси; оборотний капітал; concepts; costs; working capital; finance; working capital