Ринок контрафактної продукції в системі неформальної економіки - Ткачов, Максим Михайлович (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуті суть і причини наявності неформальної економіки. Запропонована структура неформальної економіки і визначені її складові. Проведений аналіз існуючих методів визначення об'єму контрафактної продукції на ринку промислових товарів.

Essence and reasons of presence of informal economy are considered in the article. The structure of informal economy is offered and her constituents are certain. The analysis of existent methods of determination of volume of products of pirate goods is conducted at the market of the manufactured goods.
Keywords: економіка тіньова; економіка кримінальна; товари промислові; informal economy; shadow economy; criminal economy; market; manufactured goods; pirate goods