Обґрунтування оцінки економічної ефективності виробнично-комерційної діяльності промислового підприємства - Сікєтіна, Наталія Геннадіївна (НТУ "ХПИ", 2006)
Для об'єктивності оцінки економічної ефективності виробничо-комерційної діяльності підприємства необхідно використовувати обґрунтовану методику. У статті представлено комплексну оцінку економічної ефективності виробничо-комерційної діяльності підприємства з використанням інтегрального показника.
Keywords: підприємство; ринок; вироництво; конкурентоспроможність; продукція