Методичні вказівки з розвитку мовленнєвих навичок у курсантів 1-2 курсів РХБЗ та ЕБ факультету ВІВТ НТУ "ХПІ" за темами: "Хімія", "Екологія", "Захист навколишнього середовища" - Гармаш, Сергій Володимирович; Садковська, Валерія Анатоліївна; Шеїна, Лариса Олександрівна (My University, 2021)
Метою методичних вказівок є розвиток у курсантів 1-2 курсів РХБЗ та ЕБ факультету (факультет радіаційного, хімічного, біологічного захисту та екологічної безпеки) Військового інституту танкових військ НТУ «ХПІ» мовленнєвих навичок за темами: «Хімія», «Екологія», «Захист навколишнього середовища», що сприятиме подальшому поповненню їхнього лексичного запасу загального вжитку, лексики професійного спрямування та підготовці курсантів до мовного тестування.
Keywords: методичні вказівки; мовленнєві навички; хімія; екологія; захист навколишнього середовища; лексика професійного спрямування; мовне тестування; стандартизовані мовленнєві рівні; СМР; мовленнєва компетентність