Особливості діджиталізації сфери бізнес-процесів - Колотюк, Олена Іванівна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2024)
Запропоновано виділити три основні об'єкти цифрової трансформації промислового підприємства: клієнтський досвід, бізнес-процеси та фінансові моделі. Для формування і постійного покращення рівня клієнтського досвіду рекомендуємо проводити дослідження споживачів за допомогою інструментів аналітики та соціальних мереж.
Keywords: інформаційні технології; діджиталізація; бізнес-процеси; технології; виробництво; ефективність