Робоча програма навчальної дисципліни "Математичні методи, моделі та інформаційні технології у наукових дослідженнях" - Мілевський, Станіслав Валерійович (My University, 2022)
Метою дисципліни є формування у аспірантів системи теоретичних знань і практичних навичок з основ застосування методів математичного моделювання та інформаційних технологій в наукових дослідженнях.
Keywords: інформаційно-комунікативні технології; кібербезпека; захист інформації; комп'ютерна безпека