Мікроекономіка - Архієреєв, Сергій Ігоревич; Решетняк, Наталя Борисівна (НТУ "ХПІ", 2003)
Навчальний посібник висвітлює основні теоретичні проблеми функціонування ринкової економіки на мікрорівні відповідно до програми курсу, що читається студентам економічних напрямів і спеціальностей. Важливою перевагою посібника є поєднання у ньому конспекту лекцій та практикуму по кожній темі. Це надає можливості для ефективної самостійної роботи студентів над курсом. Посібник розраховано на студентів економічних спеціальностей, усіх, хто цікавиться проблемами мікроекономічного аналізу.
Keywords: мікроекономіка; модель попиту; модель пропозиції; поняття еластичності; теорія поведінки споживача; теорія поведінки виробника; ринок досконалої конкуренції; монополія; олігополія; фактори виробництва; загальна рівновага