Тімофеєв, С. В.Дзьох, Р. В.Савченко, Людмила Григорівна2024-01-302024-01-302021Тімофеєв С. В. Технологічні можливості виробництва глутамінової кислоти, їх переваги та недоліки / С. В. Тімофеєв, Р. В. Дзьох, Л. Г. Савченко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 251 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73488ukамінокислотигідроліз протеїнівтваринні білкирослинні білкиакрилонітрилмікробіологічний синтезТехнологічні можливості виробництва глутамінової кислоти, їх переваги та недолікиArticle