NATO CALS Data Model в менеджменті даних наукомісткого машинобудівного виробу - Скворчевський, Олександр Євгенович (My University, 2021)
Представлені пропозиції по впровадженню моделі даних NATO CALS в українське машинобудування. Проаналізовані виклики, що можуть виникати на цьому шляху. Запропоновані шляхи подолання цих викликів.
Keywords: CALS-концепція; NATO CALS Data Model; менеджмент даних; модель даних НАТО CALS; машинобудування; життєвий цикл продукту; data management; ISO 10303-11:2004