Оптимальне розміщення логістичного об’єкту як чинник зміцнення його економічної безпеки - Алькема, В. Г. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті подано аналіз існуючих методів розрахунку місця розміщення логістичних об’єктів. Запропонована методика реалізації методу МАІ для оптимального розміщення регіонального розподільчого центру як чинник зміцнення його економічної безпеки.

The article presents an analysis of existing methods of calculating the location of logistics facilities. The technique of MAI method for optimal allocation of regional distribution center as a factor in strengthening its economic security.
Keywords: регіональний розподільчий центр; логістичні витрати; товарні потоки; метод МАІ; розміщення РРЦ; регіон продажів