Порог перколяции слоистых керамических резистивных материалов с добавками магнитоактивных компонентов - Солтис, М. В.; Волков, О. И. (НТУ "ХПИ", 2008)
В статті проведений аналіз впливу магнітної чутливості провідної добавки в резистивній матриці на основі Si₃N₄ на мікроструктуру та електрофізичні властивості композитних матеріалів. Зроблені висновки про залежність порогу перколяції та етапів формування нескінченного кластера від магнітної чутливості провідної добавки.

The analysis of influence of magnetic receptivity of conducting addition in a capacitance-resistance matrix on the basis of Si₃N₄ on a microstructure and electrophysics properties of composite materials and also threshold of percolation was conducted in the article.
Keywords: преобразователи; электрическая энергия; индукционный нагрев; магнитное поле соленоида; электрофизические свойства; микроструктура композита; анизотропия сопротивления