Педагогічний контроль у тренувальному процесі фехтувальників-шпажистів масових розрядів - Сагайдак, С. О.; Долгарева, М. Г. (Мадрид, 2021)
Дослідження було спрямоване на оптимізацію тренувального процесу фехтувальників-шпажистів першого та другого розряду. Результати проведеного дослідження допомогли сформувати пріоритетні напрямки в тренувальному процесі юних фехтувальників, визначити необхідні засоби підготовки та на їх основі побудувати подальший план спортивної підготовки.
Keywords: фехтування; тренувальний процес; педагогічний контроль; спортивна підготовка; оптимізація; тестування