Використання програми Google Earth для 3D-моделювання з використанням геоінформаційних систем та хмарних технологій - Кобися, В. М. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуто можливості використання програми Google Earth для 3D-моделювання на основі геоінформаційних систем з використанням хмарних технологій у навчальному процесі викладачів географії, фізики, астрономії, біології, екології та інших природничо-математичних дисциплін, описані основні режими роботи з програмою та їх дидактичні можливості.

The article discusses the possibility of using the Google Earth program for 3D-modeling using geographic information systems and cloud technologies in the learning process of teachers of geography, physics, astronomy, biology, ecology and other natural and mathematical sciences, describes the basic operating modes with the program and their teaching capabilities.
Using Google Earth for 3D-modeling using geographic information systems and cloud technologies
Keywords: технології інформаційно-комунікаційні; інновації; інтернет-сервіси; ресурси мережеві; технології комп'ютерні; процес навчальний; забезпечення програмне