Акціонування і приватизація - Перерва, Петро Григорович; Орлова, В. М. (Харьковская национальная академия городского хозяйства, 2005)
Визначається багатозначний сенс акціонування в процесі приватизації в контексті основної мети і призначення.
Keywords: ринок; підприємництво; капітал; ризик; мотивація; продуктивність праці; підприємство промислове; кошти грошові; реформування; власність