Дослідження ефективності технології формування двогрупних поїздів в оперативних умовах з використанням імітаційної моделі роботи залізничного напрямку - Вернигора, Р. В.; Мазуренко, О. О. (НТУ "ХПІ", 2011)
Наведено загальну структуру імітаційної моделі залізничного напрямку, яка була використана для дослідження ефективності системи оперативної організації вантажних вагонопотоків на залізничному напрямку з використанням технології формування двогрупних поїздів.

There has been descrabed structure of a simulation model of the railway direction which can be used for studying the effectiveness of the operative organization of freight wagonflows into the trains on railway direction with the use of technology of making-up the two-unit trains.
Keywords: вагонопотік; оперативне керування; системи масового обслуговування; ФМН; wagonflows; simulation model; rail way direction; two-unit train