Застосування комплексно-варіативного метода для розвитку фізичних якостей студентів в групах загальної фізичної підготовки з легкої атлетики для ЗВО - Матузна, Наталія Анатоліївна; Шаповалова, Валентина Олександрівна (My University, 2021)
У даній статті розглядається особливості побудови занять з фізичного виховання зі студентами з різним рівнем фізичної підготовленості у групах загальної фізичної підготовки відділенні легкої атлетики у ЗВО. Підібрано та впроваджено в навчальний процес з фізичного виховання комплекси фізичних вправ, які по складності доступні до виконання кожному студенту. Аналіз результатів дослідження свідчить, що при систематичному використанні комплексно-варіативного методу, фізична підготовленість студентів поліпшується.
Keywords: юнаки першого курсу; фізична підготовка; легкоатлети; кругове тренування