Релейний захист і автоматика. Частина 1 - Панченко, Сергій Володимирович; Блиндюк, Василь Степанович; Баженов, Володимир Миколайович; Одєгов, М. М.; Семененко, Ю. О. (Український державний університет залізничного транспорту, 2020)
У навчальному посібнику розглянуто релейний захист елементів систем електропостачання й електроспоживання, а також тягового електропостачання та елементів енергоблока, основні питання щодо автоматичних пристроїв для відновлення живлення споживачів електроенергії. Посібник рекомендується для студентів і магістрантів спеціальності "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", інженерно-технічних працівників, які займаються питаннями релейного захисту й автоматики електричних мереж залізниць.
Keywords: навчальний посібник; захист ліній; трансформатори; умови вибору запобіжників; автоматичні вимикачі; електричний струм