Об аналогах бипланетарных механизмов и парно-планетарных механизмов с одним сателлитным планетарным механизмом - Кладова, О. Ю.; Шебанов, И. Г. (НТУ "ХПИ", 2008)
Пропонується використання аналогів за загальним передаточним відношенням біпланетарних та парно-планетарних механізмів, завдяки їх перевагам, в механічних авіаційних пристроях.

Using of biplanet and pair-planetary gears analogs (with similar transmission ratio) in view of their advantages is presented.
Keywords: передаточные отношения; замкнутый контур; редукция; мультипликация