Освітнє середовище педагогічного ВНЗ з позиції суб'єктного підходу - Пєхота, О. М. (НТУ "ХПІ", 2010)
Стаття присвячена проблемі створення освітнього середовища педагогічного ВНЗ з позиції суб’єктного підходу. Представлений досвід роботи Інституту педагогічної освіти Миколаївського державного університету імені В. О. Сухомлинського.

The article is devoted to creating educational environment of university teaching positions subjective approach. The experience of the Institute of pedagogical education of the Mykolayiv State University V. A. Sukhomlynsky.
Еducational environment of pedagogical univercity from position of subесtive of approach
Keywords: поняття "суб'єкт"; педагогічна освіта; наукова робота; Миколаївський державний університет