Інфомаційні технології як конкурентно-креативний стратегічний ресурс підприємства - Копиця, Андрій Олегович; Лепський, Роман Сергійович; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Київський університет культури, 2025)
В доповіді доведено, що інформаційні технології є одним із ключових факторів забезпечення конкурентоспроможності сучасних підприємств. Вони дозволяють оптимізувати бізнес-процеси, підвищувати продуктивність, покращувати обслуговування клієнтів та адаптуватися до динамічного середовища. В умовах цифрової трансформації ІТ стають не лише підтримуючим елементом, але й стратегічним ресурсом, що визначає конкурентні переваги підприємства.
Keywords: інформаційні технології; конкуренція; ресурс; синергія; промислові підприємства; впровадження; розвиток