Принципи моніторингу комерційного потенціалу інтелектуальних технологій - Косенко, Олександра Петрівна; Перерва, Петро Григорович (Харківський національний університет будівництва та архітектури, 2017)
Застосування розроблених принципів моніторингу комерційного потенціалу інтелектуальних технологій на практиці дозволяє обґрунтовано переглянути стратегічні орієнтири діяльності промислового підприємства по впровадженню інновацій і отримати економічний ефект, що виражається в стійкому розвитку підприємства, зміцненню його позицій на ринку, підвищенню ефективності його функціонування.
Keywords: комерційний потенціал; інтелектуальна власність; інновації; підприємства