Особливості підготовки фахівців з фітнесу в Україні на сучасному етапі - Внукова, О. М. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
У статті проаналізовано освітньо-професійні програми (ОПП) з підготовки майбутніх бакалаврів та магістрів – фахівців з фітнесу. Визначено їх кількість на сучасному етапі та особливості реалізації.
Keywords: підготовка фахівців; особливості; фітнес; освітньо-професійні програми; фахівці; заклади вищої освіти; оздоровлення; сучасна Україна