Методичні вказівки до практичних робіт з дисциплін "Технології знешкодження та утилізації компонентів газових викидів" та "Техніка та технології захисту атмосфери" - Шестопалов, Олексій Валерійович; Новожилова, Тетяна Борисівна; Самойленко, Наталія Миколаївна; Сакун, Антоніна Олегівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсів «Технології знешкодження та утилізації компонентів газових викидів» та «Техніка та технології захисту атмосфери" розроблені для студентів спеціальності 101 «Екологія» денної та заочної форм навчання. Кожна практична робота містить мету, загальні теоретичні положення щодо теми, за якою виконуються розрахунки, методику та приклад розрахунку, а також варіанти завдань. Загальна мета практичних робіт – набуття студентами самостійних навичок при проведенні розрахунків, закріплення теоретичного матеріалу, наданого в лекціях за даним курсом.
Keywords: методичні вказівки; практичні роботи; технології знешкодження та утилізації компонентів газових викидів; утилізація; газові викиди; екологія; техніка та технології захисту атмосфери; захист атмосфери; екологія