Інвестиційний потенціал підприємства - Змієнко, М. О.; Зеленська, М. О. (НТУ "ХПІ", 2010)
В роботі досліджено сутність інвестиційного потенціалу підприємства, також визначено його роль в системі економічного потенціалу підприємства. Проаналізовано та визначено взаємозв’язок фінансового та інвестиційного потенціалів підприємства. Запропоновано механізм здійснення інвестиційної діяльності з урахуванням інвестиційного потенціалу підприємства.

In work the urgency of research of essence of investment potential is proved, the role of such potential in system of economic potential of the enterprise also is defined. Interdependence of financial and investment potential of the enterprise Are analysed and defined. On the basis of the received data the mechanism of realization of investment activity taking into account investment potential of the enterprise is constructed.
Keywords: діяльність господарська; потенціал підприємства; потенціал фінансовий