Застосування концепції автоматизованої побудови специфікації вимог до процесу обліку та формалізації вимог до програмного забезпечення - Мезерний, А. М.; Кукленко, Дмитро Вікторович (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті розглянуто основні проблеми та актуальність управління вимогами. Запропоновано підхід до виконання обліку та формалізації вимог до програмного забезпечення на основі концепції автоматизованого генератора специфікації вимог.

In this paper the basic problems and the actuality of requirements management is examined. Also proposed an approach for software requirements collecting and formalization is proposed, which is based on the concept of automated requirements specification builder.
Keywords: програмне забезпечення; потреби користувачів; управління вимогами; модель вимог; специфікація вимог