Забезпечення якості продукції в умовах глобалізації - Кузьминський, Костянтин Миколайович; Мехович, Сергій Анатолійович; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
Доведено, що різка зміна і збільшення попиту на ринку, конкуренція за ринки збуту готової продукції висуває на перший план питання управління виробництвом товарів і їх якістю. Тому, незалежно від форми власності, маркетингова діяльність на кожному підприємстві повинна бути ефективно організована і особлива увага повинна приділятися всебічному дослідженню ринку, оцінці можливостей фірми, а також розробці стратегічної програми її розвитку
Keywords: якість продукції; системи управління; виробнича діяльність; ринок; глобалізація; маркетинг; підприємства