Програмування верстата з ЧПУ - Доля, Віктор Миколайович; Dolya, Viktor (НТУ "ХПІ", 2013)
Метою видання є надання студентам необхідних початкових знань у галузі програмування управляючих програм, порядку розробки управляючої програми для верстата моделі 16К20Т1 з системою числового програмного управління "Електроніка НЦ-31". Методичні вказівки призначені для допомоги студентам у підготовці та розробці розділу дипломного проекту бакалавра, а також дипломного проекту спеціаліста
Keywords: верстат моделі 16К20Т1; управляюча програма; точки контуру деталі; різальний інструмент; заготовки; режими різання; штучний час