Пестина, А. А.2018-09-132018-09-132006Пестина А. А. Исследование физико-химических показателей реструктурированного полуфабриката из дыни в процессе хранения / А. А. Пестина // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2006. – № 25. – С.48-51.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/37534Досліджено основні фізико-хімічні показники реструктурованого напівфабрикату з дині в процесі зберігання та під впливом технологічних чинників. Показано, що продукт характеризується стабільністю властивостей у межах встановлених строків зберігання і може бути використаний при виготовленні кулінарної продукції на підприємствах харчування та харчової промисловості.The basic physico-chemical parameters of the restructured semi-finished product from melon during a storage and under influence of technological factors are investigated. The product is characterized by stability of properties within the limits of target dates of a storage and may be used at manufacturing culinary production at the enterprises of food and food-processing industryruпищевая промышленностькулинарная продукцияпроцесс хранениятехнологическая обработкасрок хранениякачество полуфабрикатастабильность свойствИсследование физико-химических показателей реструктурированного полуфабриката из дыни в процессе храненияArticle