Бочкарев, Сергій Володимирович2021-11-242021-11-242018Бочкарев С. В. Білково-жирова суміш підвищеної харчової цінності як компонент шоколадних паст / С. В. Бочкарев // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета – Принт, 2018. – С. 195.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54969ukхарчування спортсменівхімічна промисловістькондитерські виробиамінокислотиБілково-жирова суміш підвищеної харчової цінності як компонент шоколадних пастThesis