2021-03-032021-03-032020Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості [Електронний ресурс] : зб. матеріалів 8-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2020 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2020. – 175 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/51417.2409-6423https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/51417У збірнику відображено публікації і цінні пропозиції щодо вирішення проблем і перспективи розвитку хімії, біо- і нанотехнології, екології та економіки в харчовій і косметичній промисловості. У ньому містяться роботи фахівців, як науковців Національного технічного університету «Харківського політехнічного інституту», так і інших вищих навчальних закладів України, Білорусі, Росії, Європи. Всі роботи мають наукову цінність і практичними рекомендаціями. Збірник рекомендовано для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- і нанотехнології, екології та економіки в харчовій і косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.ukконференції НТУ "ХПІ"праці вчених НТУ "ХПІ"хіміябіотехнологіїнанотехнологіїекологіякосметична промисловістьхарчова промисловістьбіологічно активні речовининаноречовиниХімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловостіBook