Загальна теорія крайових задач - Литвин, Олег Миколайович; Першина, Юлія Ігорівна; Литвин, Олег Олегович; Нечуйвітер, Олеся Петрівна (My University, 2018)
Даний посібник містить основні теоретичні та практичні відомості з курсу "Загальна теорія крайових задач" ; докладне розв'язання типових прикладів; може бути використаний аспірантами, магістрами та спеціалістами всіх інженерних та інженерно-педагогічних спеціальностей.
Keywords: навчально-методичний посібник; теорія теплопровідності; диференціальні рівняння; ряди Фур'є; рівняння Бесселя; метод скінченних елементів; задача Діріхле