Піноутворюючий склад - Дзевочко, Альона Ігорівна; Подустов, Михайло Олексійович; Лисаченко, Ігор Григорович; Хомяков, Юрій Юрійович; Солдатова, Марія Іванівна (ДП "Український інститут промислової власності", 2015)
Піноутворюючий склад містить триетаноламінову сіль первинних алкілсульфатів, первинний вищий жирний спирт, кондиціонуючу добавку триетаноламінову сіль сульфату моноетаноламіду жирних кислот кокосової олії та воду. Корисна модель належить до піноутворюючих складів для одержання повітряно-механічних пін, які мають підвищену кратність та стійкість, і призначених для різних областей застосування, наприклад, для пожежогасіння, для ізоляції поверхонь токсичних рідин, для пилозаглушення.
Keywords: патент; корисна модель; повітряно-механічні піни; пожежогасіння; ізоляції поверхонь; пилозаглушення; первинні алкілсульфати; триетаноламінова сіль; сульфат моноетаноламіду; жирні кислоти; кокосова олія; вода