Новікова, Анастасія Євгенівна2024-01-242024-01-242019Новікова А. Є. Чинники конкурентоспроможності та стратегії розвитку виноробних підприємств / А. Є. Новікова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 286.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73303ukконкурентоспроможністьвиноробне підприємствопідприємствовиноробна галузьякість сировиниЧинники конкурентоспроможності та стратегії розвитку виноробних підприємствArticle