Методичні вказівки до лабораторної роботи "Текстові файли в програмах мовою C++" - Безменов, Микола Іванович; Безменова, Ольга Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2014)
Текстові файли є одним з видів файлів, призначених для зберігання текстової та числової інформації. Використання файлів цього виду в програмах і отримання навичок читання даних з таких файлів і записування інформації у них відносяться до азів програмування. Метою даної лабораторної роботи є освоєння методики використання текстових файлів у програмах, написаних мовою C++.
Keywords: методичні вказівки; лабораторна робота; програмування; мова C++; текстові файли; системний аналіз