Аналіз системи управління якістю з боку вищого керівництва як основний елемент управління організацією - Коваленко, Св. М.; Коваленко, С. М.; Проскурня, Олена Михайлівна (Національний фармацевтичний університет, 2010)
Стаття присвячена дослідженню підходів щодо проведення результативного аналізу діяльності з боку вищого керівництва на підприємствах, які впровадили систему управління якістю.

The article is devoted research of approaches of leadthrough effective analysis of activity from the side of top management on enterprises which inculcated system of quality management
Analysis of sistem of quality management from the side of top management as basic custom organization control
Keywords: система управління якістю; керівництво; результативність; представник керівництва; system of quality management; effectiveness