Фактори, які становлять загрозу для генофонду української нації - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (ГО "СФБЖДЛ", 2016)
Наявність достовірної демографічної інформації є необхідним елементом забезпечення нормальної життєдіяльності суспільства. Показники складу, динаміки населення, якості та рівня його життя дозволяють оцінити можливості і тенденції соціально-економічного розвитку країни, вказують на необхідність впровадження певних державних заходів, спрямованих на позитивний розвиток української нації.
Factors threatening to the gene pool ukrainian nation
Keywords: техногенне навантаження; забруднення довкілля; демографічна ситуація; тривалість життя; demographic situation; lifespan; environmental pollution; anthropogenic load; mental disorders; spirituality society