Дослідження та аналіз алгоритмів хешування Дженкінса - Рисований, Олександр Миколайович (Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, 2025)
У тезах проаналізовані різні алгоритми Дженкінса. В роботі використовувались різні системи команд: від базової системи команд до команд паралельної обробки даних у скалярному режимі. Theses analyzes various Jenkins algorithms. In the robot, various command systems were developed: from the basic command system to commands for parallel data processing in the scalar mode.
Development and analysis of algorithms in kheshuvannya Jenkins
Keywords: алгоритм Дженкінса; алгоритм lookup; алгоритм Jenkins mix; алгоритм SpookyHash; Jenkins algorithm; lookup algorithm; Jenkins mix algorithm; SpookyHash algorithm