Робоча програма навчальної дисципліни "Інформаційні системи та інтернет технології" - Ткачов, Андрій Михайлович; Погасій, Сергій Сергійович (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Інформаційні системи та інтернет технології" – формування теоретичних знань основних принципів побудови інформаційних систем з використанням сучасних інтернет технологій – протоколу HTTP, мови гіпертекстової розмітки HTML, Java Script, Java, PHP, Pyton, бази даних SQL; формування практичних навичок із проектування, створення, побудови, відлагодження, розгортання та супроводження сучасних інформаційних систем.
Keywords: інформаційні системи; інтернет технології; побудова інформаційних систем; протокол HTTP; мова гіпертекстової розмітки HTML; Java Script; Java; PHP; Pyton; база даних SQL; проектування інформаційних систем; створення інформаційних систем; відлагодження інформаційних систем; розгортання інформаційних систем; супроводження інформаційних систем