Кудрявцева, Ю.Звєрев, В.Бухкало, Світлана ІванівнаІглін, Сергій ПетровичОльховська, Вікторія Олегівна2023-01-312023-01-312022Визначення властивостей хлібопекарських дріжджів / Ю. Кудрявцева, В. Звєрев, С. І. Бухкало, С. П. Іглін, В. О. Ольховська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 439.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61859ukкомплексне інноваційне ігрове проектуваннядослідженняаналізхлібопекарські пресовані дріжджіборошнотехнології харчових виробництвпорівняльно-експериментальна оцінкаметоди визначення дріжджівякість дріжджівякість сировиниоцінка методів визначенняхлібопекарські властивостіВизначення властивостей хлібопекарських дріжджівThesis